P0b_p1

Betrokken, sociaal en duurzaam

Betrokken, sociaal en duurzaam. Daar staan wij voor. Bouwen is meer dan het stapelen van stenen. Het gaat om het verbinden van mensen. Nu en in de toekomst. Daarom bouwen wij met respect en zorg voor de generaties die na ons komen. Wij werken samen met opdrachtgevers die deze waarden met ons delen.

Wij zijn breed georiënteerd en werken voor particulieren, bewonersinitiatieven, corporaties, gemeenten, bedrijven en maatschappelijke instellingen. Wij analyseren, ontwerpen, adviseren en begeleiden de realisatie in alle fasen van het project.

Wij beschikken over een netwerk van specialisten die we waar nodig inzetten. Wij coördineren en blijven daarbij steeds in verbinding met onze opdrachtgever en bewaken de kwaliteit van het eindresultaat.

Medewerkers

Ir. G.Y. Warries
Architect
BNA-lid

Ir. J.J.A van Daal
Architect
BNA-lid

Ondernemerscoöperatie

Handelsnaam: Daal Warries Architecten Coöperatie U.A.
KvK-nummer: 69829896
Vestigingsnummer: 000038153068

AVG/GDPR Privacyverklaring 

Locatie

ZUID57 huisvest een bijzondere mix aan culturele en ambachtelijke bedrijven in de wijk Escamp te Den Haag.

Theater Dakota programmeert er haar voorstellingen, concerten en films. Er zijn cursussen en workshops in dans, theater, beeldende kunst, muziek, schrijven, beeld en media.
En 35 ambachtelijke en creatieve ondernemers runnen hun bedrijf in ZUID57.

Bedrijven en bewoners ontmoeten elkaar in de vergaderruimtes of in het Café onder het genot van een lunch, een borrel of een diner.